Box office Romania 29 oct- 4 nov

Box office Romania 29oct - 4nov

Top 3

Skyfall                                  468k$
Hotel Transylvania                98k$
Upside Down                         75k $

Estimarile facute saptamana trecuta au cam fost in balarii. Skyfall-ul (evident) ineaca orice concurenta - in saptamana urmatoare o sa depaseasca bine de tot milionul de dolari in Ro, dar Wreck-It Ralph cu 30 de mii de dolari incasati vine sub estimarea mea minima de 45, in timp ce Upside Down strange mult peste cei 45 maxim estimati de mine. De ce? E clar ca Wreck-It nu si-a convins publicul... poate din cauza ca romanii n-au experienta salilor de jocuri mecanice (arcade). Promovarea lui Upside Down in schimb a dat rezultate.

Batalia autohtona intre Melci si Minte-ma s-a cam transat. Minte-ma aduce inca 10 mii de spectatori si urca la 42. In conditiile in care ma asteptam ca Skyfall sa curete masa. Melcii sunt la 56 de mii (in circuit cinematografic clasic) si s-au cam oprit. Minte-ma o sa termine in fata.

Ce vine saptamana viitoare?

Dredd. Karl Urban, action pe fundal de viitor decazut. Small name, no face, 3D. Estimarea mea: intre 60 si 80 de mii de dolari.

Argo. Ben Affleck-ul talk of the town. Incerc sa nu fiu subiectiv, e filmul la care vreau sa merg in weekend, si nu ii gasesc multe argumente care sa il faca vandabil pe meleagurile noastre. Are un cast bine garnisit si  un word of mouth venit de pe afara, dar cam atat. Estimarea mea: intre 40 si 50 de mii de dolari la lansare.

Mai intra in cinema Killer Joe si Celeste and Jesse Forever, dar liderul detasat la incasari va ramane Skyfall.

Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal