Seven Psychopaths


La 4 ani dupa ce expulza temporar doi mafioti entry si mid level In Bruges, britanicul McDonagh executa o alta manevra cinematografica, de data asta concentrandu-si actiunea in Mecca cinematografiei - L.A.

Si cum sa faca britanicul daca nu pe desteptul? Nu mai stiu cand am vazut ultima oara un film care sa fie atat de constient, aproape la fiecare doua replici, despre el insusi ca e un film, doar un film si totusi UN film. Pozitia femeii, aglomerarea unui shoot out, cum e cu tiparele s.a.m.d. McDonagh face si desface, pana la un punct surprinzator, firele lui narative cu un exces de demonstrativitate, inclusiv de violenta fizica, ce aminteste de unchiasu' american Tarantino. De la momentul din care si-a jucat toti... sa zicem valetii de romb :) filmul ramane un pic pe uscat, dar cand ii ai pe Christopher Walken, Woody Harrelson si Colin Farrell - omul asta merita o discutie separata despre cat de bun si cat de rau poate fi de la un rol la altul - nici ca iti mai trebuie altceva. 3jumate/5, foarte bun in my book. 




Cam asa arata parte din afisul filmului fotografiat de mine in holul cinematografului Studio acolo unde l-am vizionat. Pe aceasta cale vreau sa le multumesc doamnelor care lucreaza la Studio pentru caldele urari de An Nou cu care m-au intampinat si sa le recomand calduros sa mute bradul de Craciun care blocheaza vizual coltul din stanga jos al ecranului. 

Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal