Now You See Me / Jaful perfect

N-am vazut demult un film cu un set up asa fain: ritm de rollercoaster, personaje cool, dialoguri care pisca si o nuanta misterioasa cum ii sta bine unui film cu magicieni. Ce urmeaza nu e rau, ba chiar dupa standardele joase ale filmelor din cinema de azi e chiar bun, doar ca... 


Now You See Me se da mai rotund decat poate sa fie, se subtiaza din cale-afara si parca o face de dragul unor efecte speciale de care se putea bine mersi lipsi. Cel mai grav nu produce surpriza aia desteapta pe care o promite. Acel "cu cat te uiti mai de aproape si cu cat esti mai atent, cu atat vei fi mai usor de pacalit" ramane la final neacoperit. N-ai ratat niciun indiciu, n-ai pierdut niciun detaliu, nu te-a pacalit nimeni. Totusi cei satui de salvari ale planetei care mai de care mai oligofrenice vor iesi din sala satisfacuti. Inca se mai poate si altceva. 3/5, bun in my book.



PS. Cum bine remarca Tudor macar in Now You See Me Morgan Freeman nu mai e "cel mai smecher" personaj din filmele in care apare. :)


Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Film si fotbal