Box office Romania: care vor fi filmele cu cele mai mari incasari in 2014

#1 The Hobbit: There and Back Again

Deja traditie, primele 2 parti au fost lider la incasari, finalul inseamna deobicei varf de incasari. Se lanseaza pe 19 decembrie 2014, deci mai devreme fata de 2013. Sure shot. Mai ales ca Fast and Furious 7, singurul care ii putea ameninta in vreun fel suprematia la box office a fost impins in 2015.

#2 Transformers: Age of Extinction

Bay, deci efecte, bling-bling, blah-blah. Shia inlocuit de Wahlberg pe o reteta verificata si rasverificata la noi si aiurea. Cum 2014 nu e un an cu Avengers sau Iron Man, Transformers are liber la locul 2.

#3 Rio 2

Animatiile sunt big cash earners in Ro, teoretic o lansare in ianuarie e golden, dar... Nut Job parca n-are fatza, Lego Movie vine si prea tarziu si miroase a flop la noi. Adevaratul castigator e Frozen, dar cum el a fost lansat in decembrie 2013 se pune la 2013, nu la 2014... Asa ca merg pe mana lui Rio 2. Renume are si se lanseaza bine inainte cu o saptamana de Paste. Bam-bam!

#4 Amazing Spider-Man 2

Brandul e mai tare in Ro decat alde X-Men sau Planet of the Apes care aduc si ele cate un film in 2014. Feeling-ul meu ca maimutele sperie niste demoiselles, iar X-ii au un plus de IQ. La incasari merg pe tzaca-paianjen.

#5 Horrible Bosses 2

Romanul s-a nascut poet, pardon, hahait. Primul film a mers bine, reteta si numele sunt acolo, e deci loc sa creasca si incasarile. Nu vad alta comedie cu potential mai mare, dar nu sunt sigur ca termina asa sus in top.

#6 Interstellar

Nolan stuff, omul care are si in Ro un cec in alb din partea publicului pentru ca nu (prea) dezamageste. In plus poate Gravity a si deschis un pic drumul catre... space, the final frontier. 

# 7 Captain America: The Winter Soldier

S-o incalzi sau nu treaba pentru Captain America? Primul film n-a avut priza la mase la noi, dar eu zic ca iesirea in gasca din Avengers si toata constructia Marvel ii va da un boost. Cred ca vine peste noile filme X-Men si Apes.

#8 Wolf of Wall Street

Dati-i lunii ianuarie ce merita, adica macar o lansare din ianuarie sa prinda top 10-le. Cine sa fie, cine sa fie? Scorsese si DiCaprio au mers intotdeauna bine la noi in cinema, iar Lupul are virusul ala al imbogatirii rapide la care viseaza tot romanu'. In plus pare si funny din promovare ceea ce nu strica niciodata.

#9 How to Train Your Dragon 2

Animatie, un renume bunicel la noi. Sanse sa prinda unul din ultimele locuri in top 10.

Stay tuned.

Comments

Popular posts from this blog

Cool Runnings / Cu sania pe nisip

10 replici tari din Secretul lui Bachus